Mijn Ziggo: beheer je Ziggo account eenvoudig online

Mijn Ziggo vormt de individuele online ruimte voor klanten. Met een account krijg je toegang tot al je Ziggo diensten, abonnementen en rekeningen. Je kunt zowel via de website als via de app inloggen.

Creƫer nu een account en ervaar de pluspunten van Mijn Ziggo.

Inloggen bij Mijn Ziggo

Om toegang te krijgen tot het Ziggo-account, moet je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je nog geen account hebt, kun je er gratis een aanmaken met je klantnummer. Dit nummer is te vinden op elk factuur. Daarnaast kun je de Mijn Ziggo-app downloaden om overal toegang te hebben tot je account. Inloggen kan via de website op https://www.ziggo.nl/nieuw-mijn-ziggo/.

1. Mijn gegevens

Wanneer je bent ingelogd bij Mijn Ziggo, kun je inzien welke gegevens bekend zijn. Zo vind je een overzicht van je abonnementen en kun je gegevens aanpassen, bijvoorbeeld bij een verhuizing of extra producten toevoegen.

2. Facturen

Na het inloggen bij Mijn Ziggo kun je je factuurhistorie inzien en direct betalen.

3. Hulp bij installatie

In de app vind je handige stappenplannen voor de installatie van de modem, mediabox of tips voor het oplossen van storingen.

4. Klantenservice

Heb je vragen over producten van Ziggo? Stel je vragen aan de klantenservice via de app.

Mijn Ziggo Zakelijk

Zakelijke klanten kunnen zich registreren en inloggen bij Mijn Ziggo. Via Mijn Ziggo hebben zij toegang tot al hun zakelijke abonnementen voor internet, televisie en bellen.

Veelgestelde vragen over Mijn Ziggo

  1. Wat is Mijn Ziggo?

Mijn Ziggo is de persoonlijke omgeving voor klanten van de provider. Met Mijn Ziggo heb je inzicht in al je Ziggo producten, abonnementen en facturen.

  1. Hoe maak je een account aan?

Iedereen die klant is bij Ziggo kan een account aanmaken voor Mijn Ziggo via https://account.ziggo.nl/account/registreren/ziggo-contract.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen op Mijn Ziggo met mijn code?

Om in te loggen op Mijn Ziggo met uw code, gaat u naar de Mijn Ziggo-pagina en voert u uw code in het daarvoor bestemde veld in. Vervolgens klikt u op de knop “Inloggen” en u wordt doorgestuurd naar uw persoonlijke Mijn Ziggo-pagina.

Hoe kan ik mijn Ziggo-abonnement beheren op Mijn Ziggo?

U kunt uw Ziggo-abonnement beheren op Mijn Ziggo door naar de “Mijn abonnement” sectie te gaan. Hier kunt u uw abonnement bekijken, wijzigingen aanbrengen en extra diensten toevoegen of verwijderen.

Hoe kan ik mijn Ziggo-producten bekijken op Mijn Ziggo?

Om uw Ziggo-producten te bekijken op Mijn Ziggo, gaat u naar de “Mijn producten” sectie. Hier vindt u een overzicht van al uw Ziggo-producten, inclusief informatie over uw pakket, uw facturen en uw abonnement.

Hoe kan ik mijn factuur bekijken op Mijn Ziggo?

Om uw factuur te bekijken op Mijn Ziggo, gaat u naar de “Mijn facturen” sectie. Hier vindt u een overzicht van al uw facturen, inclusief de betalingsstatus en de vervaldatum. U kunt ook uw factuur downloaden als PDF-bestand.

Hoe kan ik inloggen op Mijn Ziggo met mijn klantnummer?

Om in te loggen op Mijn Ziggo met uw klantnummer, gaat u naar de Mijn Ziggo-pagina en voert u uw klantnummer in het daarvoor bestemde veld in. Vervolgens klikt u op de knop “Inloggen” en u wordt doorgestuurd naar uw persoonlijke Mijn Ziggo-pagina.

Plaats een reactie